loader image

Garantiordning

Kontra El ApS er medlem af TEKNIQ – Installatørernes Organisation. Kontra El ApS er medlem af TEKNIQ – Installatørernes Organisation. Hvis du som privatkunde vælger at benytte en el- eller vvs-installatør, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning, hvilket giver dig tryghed som kunde.

Tekniq Medlem

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for EL-Installlatører. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og installatører.

Dækker udgifter op til 150.000 kr.

Garantiordningen dækker udgifter op til kr. 150.000,00 inkl. moms.

Hvad kan man klage over?

En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

Hvem kan klage?

Private forbrugere kan klage over installatør arbejder og leverancer, der ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål.

Kontakt os

Vi er en moderne El-virksomhed der mestrer alle de traditionelle arbejdsområder, men også med et fokus på nye teknologier. Vores kerneområder er:

Kontra EL ApS - Tlf: 70 66 69 66

Borupsalle 154 2000 Frederiksberg